keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Butterflies -huppari

Oikein ihanaa joulua kaikille täältä Villa Piposta!
Täksi jouluksi tuli oikein urakoitua ompeluiden suhteen, useampaan pakettiin käärittiin itse tehtyä. Eilen puolilta öin sain viimeisen lahjan valmiiksi, tiukille meni. Jos maltan, niin voisin hieman huilata ompeluista ja keskittyä tänne blogiin. Äkkiseltään muistikirjasta vilkaistuna yli 30 työtä odottaa postauksien valmistelua ja julkaisua. Siinähän ne joulun pyhät vierähtää:)



Tänään siis lapset tuntuivat olevan jotenkin todella rauhattomia. Uutta tekemistä piti olla koko ajan. Päätimme Hilla -tyttären kanssa leikkiä muotikuvaus -leikkiä joulupukkia odotellessa. Kuvaukseen valitsin aikoja sitten valmistuneen hupparin, joka muuten näyttää edelleen olevan hyvässä kunnossa. Tästä hupparista minulla jo oli koneella valmiita räpsäistyjä kuvia, mutta ajattelin yrittää saada parempia meidän uudella kameralla. On muuten hankalaa saada hyviä kuvia, kun ei ole kunnon valoa, eikä tuo suoraan ikkunan vieressä ole varmaankaan paras kuvauspaikka.. Joka tapauksessa kaivoin kameran esiin ja tyttö valitsi itselleen asusteet. Halusi veljensä kaksi numeroa liian pienet Nokian kumisaappaat, kuvassa näyttää olevan vielä väärissä jaloissa. Ja poseeraus onnistui tietenkin pienillä lahjuksilla, suklaalla ja salmiakilla. 



Kaava Ottobre, 1/2014, Organic Star. Koko 92 tai 98 cm. 
Hupputakin vuori on Ikasyrin Bubblegum -jerseytä. 
Päällisen Butterflies -singleluomujersey samasta paikasta. 
Musta vetoketju ja mustalla resorilla hihansuut sekä hupun etureunan kanttaus.














Tuo perhoset jersey on kyllä ihanan pehmeän tuntuista, hamstrasin samassa tilauksessa tuota kangasta itselleni, mutta harmaalla pohjalla. Josko siitä puseron saisin tehtyä joku päivä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti